Kas yra „NeoLife“ ?

Kas yra „NeoLife“ ?

„NeoLife" versle jau beveik 60 metų, nuo 1958 m., dirbanti daugiau kaip 50 pasaulio šalių. Tai tarptautinė mitybos srityje dirbanti kompanija, kuri gamina aukščiausios kokybės maisto papildus iš sveikų šaltinių, platinamų per konsultantų tinklą visame pasaulyje, turint misiją - sukurti sveikesnį ir laimingesnį pasaulį.

Naudodami geriausias sudedamąsias medžiagas iš sveikų šaltinių, kurie yra sukurti gamtos ir pagrįsti šiuolaikiškiausio mokslo, mes siūlome aukščiausios kokybės maisto papildus. Be plataus „NeoLife" maisto papildų asortimento mes taip pat siūlome moksliniu pagrindu sukurtas „Nutriance“ odos priežiūros priemones bei biologiškai suyrančius „Golden" namų priežiūros produktus. 

„NeoLife" pasišventę sustabdyti prastos savijautos tendenciją. Skaičiai, kuriuos matome, iš tiesų gąsdina. Pasaulio sveikatos organizacija ir Ligų kontrolės bei profilaktikos centras prognozuoja, jog iki 2020 m. 3 iš 4 mirčių priežastimi taps vėžys, diabetas arba širdies ligos. Man šie statistiniai duomenys itin kelia nerimą dėl vieno dalyko - visos šios ligos yra susijusios su gyvenimo būdu. Mes negalime jomis užsikrėsti. Juk grįžę namo nesakome: „Bobas iš apskaitos skyriaus užkrėtė mane širdies liga“. Ne! Liūdna, tačiau labai dažnai dėl šių ligų esame kalti patys. Dažnai nesveiko maisto pasirinkimą lydi ir kiti netinkami gyvenimo būdo įpročiai. Valstybių vyriausybės siunčia pavojaus signalus visame pasaulyje. Pastebimos didžiulės išlaidos visuomenei, vyriausybės ieško būdų, kaip sustabdyti šią tendenciją, kol ji netapo dar labiau nekontroliuojama. Tačiau pripažįstama, jog mūšis kol kas pralaimimas. Teigiama, jog gerai sveikatai svarbūs trys paprasti dalykai – svorio kontrolė, fizinis aktyvumas ir maistas, kuriame daug maistinių medžiagų iš sveikų grūdų, vaisių ir daržovių bei omega-3 riebalų rūgščių turtingos žuvies.


Tad, kas gi ne taip? Akivaizdu, jog vis dar susiduriame su šia problema, kadangi mūsų sveikatos būklė toliau prastėja. Gauti pakankamai visų šių maistinių medžiagų tik iš maisto yra praktiškai neįmanoma. Vis dėlto turi būti paprastas, veiksmingas ir prieinamas būdas, padedantis užpildyti mitybos spragas, - ir tas būdas tikrai yra!

Mes galime jums padėti! Siūlome sprendimą, kaip užpildyti maistinių medžiagų spragas mityboje!
Mūsų išskirtinių, aukščiausios kokybės maisto papildų gamyboje naudojamos pačios geriausios medžiagos iš sveikų šaltinių, kurios sukurtos gamtos ir pagrįstos šiuolaikinio mokslo. Be to, kiekvienas „NeoLife“ produktas pažymėtas Mokslo patarėjų tarybos antspaudu, kuris simbolizuoja žymių gydytojų, tyrinėtojų, mitybos specialistų tarptautinį tinklą bei pažangiausią tyrimų įrangą. Visi pasišventusiai dirba siekdami pateikti sveikatai naudingus produktus, sukurtus remiantis gamtos pavyzdžiu. Nuo svarbiausių sveikatingumo pagrindą sudarančių maistinių medžiagų iki tokių tikslinių sprendimų, kaip maistinės medžiagos širdies veiklai ir apsaugai nuo oksidacinės pažaidos, maistinės medžiagos vaikams, vidinei organizmo pusiausvyrai ir kaulams palaikyti, – visa tai siūlo „NeoLife". Mūsų produktų asortimentą taip pat apima biologiškai suyrančios „Golden" namų ir „Nutriance" odos priežiūros priemonės.

Drauge mes galime pasiūlyti sprendimą. Galime dirbti ir uždirbti pragyvenimui, tačiau gyvendami galime įnešti savo svarų indėlį. Galime sustabdyti prastos savijautos tendenciją, rinkdamiesi tinkamą ginklą - teisingą mitybą.


Palikti komentarą