Golden (NeoLife) namų priežiūros priemonės - Veiksminga, ekonomiška ir sumanu

Golden (NeoLife) namų priežiūros priemonės - Veiksminga, ekonomiška ir sumanu

„Golden“ namų priežiūros priemonės yra ekonomiškos, tausojančios aplinką ir namų_priežiūrasukurtos taip, kad patenkintų visus jūsų namų valymo poreikius.

Mes tikime, kad mažesnis  kiekis daro mažesnį poveikį aplinkai. Ši filosofija padeda užtikrinti maksimalų valymo poveikį, minimaliai kenkiant gamtai. Kiekvienas produktas yra išskirtinis ir sukurtas taip, kad patenkintų įvairius vartotojų poreikius.

Visos „Golden“ namų priežiūros priemonės yra išskirtinio efektyvumo ir puikaus kokybės ir kainos santykio derinys.

Kitas svarbus privalumas – priemonės yra biologiškai suyrančios. Mes visi norime turėti švarius ir gaivius namus nedarydami žalos aplinkai.

„Golden“ namų priežiūros priemonės yra biologiškai suyrančios ir minimaliai veikia aplinką, kadangi skirtos naudojimui mažais kiekiais. Universalios „NeoLife“ valymo priemonės yra aplinką tausojantis pasirinkimas.

Mūsų „Golden“ namų priežiūros priemonės vadinamos „ŽALIOMIS“ jau nuo 1960-ųjų, t.y. daug anksčiau, nei šis reiškinys tapo madingas. Mūsų biologiškai suyrančios formulės sukurtos taip, kad kuo mažiau kenktų aplinkai. Mažos dozės ir mažo poveikio aplinkai valymo technologija maksimaliai padidina produkto veiksmingumą, naudojant minimalų jo kiekį.

Priemonės sudarytos iš kruopščiai parinktų atsinaujinančių augalinių riebalų rūgščių, lengvų organinių tirpiklių ir švelnių, tačiau veiksmingų aktyviųjų medžiagų – šis derinys prasiskverbia, ištirpina ir įveikia net sunkiausiai pašalinamus nešvarumus.

„Golden“ namų priežiūros priemonės yra universalios, galinčios pakeisti daugybę kitų specialių valymo priemonių. Kam mokėti daugiau už vandenį ir papildomą pakuotę?
Šios priemonės labai koncentruotos naudojant technologiją, pagrįstą nedidelio kiekio/saugaus poveikio aplinkai principu. Geras pasirinkimas jūsų namams bei planetai.

„NeoLife“ visada buvo svarbu, kad valymo produktai būtų ne tik efektyvūs, bet ir draugiški aplinkai. „NeoLife“ Mokslo patarėjų tarybos (SAB) nariai sukūrė koncentruotas valymo priemones, kurios išsiskiria iš kitų priemonių siūlomų rinkoje tuo, kad efektyviai valo naudojant minimalų jų kiekį.

SAB antspaudas yra produktų kokybės ir saugos standartų garantas, kurį užtikrina geriausi mokslininkai ir mitybos specialistai, patvirtinantys savo reputacija šiuolaikiškų „NeoLife“ produktų kokybę.





SUPER 10“ Universalus valymo pagalbininkas

Itin koncentruota, universali ir stipri, tačiau tuo pačiu metu ir saugi valymo priemonė, tinkama naudoti visuose namuose.

Universalus „Super 10“ yra koncentruota valymo priemonė, kurią galima skiesti bei reguliuoti jos stiprumą pagal skirtingų valymo darbų poreikį. Šis produktas tinka visų namų valymui – virtuvei, vonios kambariui, svetainei. Veiksmingai valo sunkiai įveikiamus nešvarumus nuo medžiaginių paviršių, garažo grindų, kepsninių grotelių, sodo baldų, plytelių bei daugybės kitų paviršių.

Stiprus valiklis puikiai tinka naudojimui tiek namuose, tiek pramonės įmonėse, tokiose kaip ligoninės, mokyklos, viešbučiai, gamyklos, autoservisai ar sporto klubai. Saugus visiems paviršiams, kuriuos galima valyti vandeniu.

Unikali triguba formulė efektyviam valymui. Prasiskverbia, tirpdo ir sugeria purvą ir riebalus, todėl lengvai nuvalysite ar nušluostysite paviršius.

Minimali įtaka aplinkai „Super 10“ valiklis palengvina jūsų namų tvarkymą, tausodamas aplinką. Visos sudedamosios dalys yra biologiškai suyrančios.

Ekonomiškas – taupo jūsų pinigus
1 „Super 10“ butelis prilygsta 11 litrų paruošto naudojimui valiklio.


LDC“ Valiklis lengvam valymui


Švelnus, koncentruotas valiklis lengvam valymui, rankų muilas.

Universalus„LDC“ gali būti naudojamas kaip muilas arba kaip valymo priemonė tokiems paviršiams kaip stiklas, virtuvės darbastalis, kaitlentė, šaldytuvas ir kt. Ši valymo priemonė yra pakankamai stipri, kad įveiktų sunkiai išvalomus puodus ir keptuves, tačiau ir švelni, kadangi tinka skalbti apatinį trikotažą ar kitus tik rankomis skalbiamus drabužius.

„LDC“ veiksmingiausias karštame vandenyje, tačiau valiklis veikia ir šaltame ar net sūriame vandenyje.

Švelnus jūsų rankoms Subalansuotas pH. Nedirgina odos.

Triguba valymo jėga Naudojant „LDC“ vanduo tampa „šlapesnis“. Jis prasiskverbia į riebalus ir purvą. Lengvai nuplaunamas.

Tausojantis gamtą minimalus poveikis aplinkai. Visos sudedamosios dalys yra biologiškai suyrančios.

Ekonomiškas – taupo jūsų pinigus.
1 „LDC“ butelis prilygsta 6 litrams paruošto naudojimui valiklio.




Palikti komentarą